Tesori d'Oriente izdelki

Rituali, ki obogatijo vaše telo in dušo

Velikokrat si zaželim, da bi me namesto kavča doma pričakala nežna meglica soja sveč, melodija ki bi božala mojo dušo in oaza sproščanja in prepuščanja užitkov. A si predstavljajte kako lepo bi bilo, da bi vsak od nas doma imel svojo oazo sproščanja? Sej veste tistih 10-20 minut le za vas. Otroci in mož so zaposleni z drugimi stvarmi in vi se prepustite rokam maserke ali peneče kopeli, ali le dremežu..

No, žal vam toplic ali maserke ne morem obljubiti, ampak imam ugodno in hitro rešitev. Katero?

Izdelki Tesori d’Oriente.

Omamni orientalski vonji, nežna krema, ki polzi po vašem telesu in vam daje občutek objema in topline. Vas že zanima? Ste že z mislimi v kadi obogateni z nežno, mehko peno? Ne vem kaj čakate?!

Izbirate lahko med kar 17-timi vonjavami, rituali.

Vsak vonj je nekaj posebnega. Zakaj? Ker vsak vonj predstavlja določeno deželo in tipične začimbe, rože in rituale le te dežele.

Danes vam bom predstavila AEGYPTUS.

Aegyptus je ritual, katerega so častili že v Antiki – Egiptu. Naj vas omami nota Bergamota in Ylang-ylanga. V osrčju vas bo prevzela vrtnica, jasmin in iris. Na koncu pa vas bodo prevzele še lesene note, orientalske s pridihom mošusa.

Posebnost?

Modra lilija in ekstrakt papirusa!

Ekstrakt mleka Papyrus je bogat z minerali in vitamini, pravi lepotni eliksir z negovalnimi in regenerativnimi lastnostmi, ki kožo naredijo mehko in žametno. Egipčani so primarni sestavini Modro lilijo in ekstrakt papirusa šteli za “čarobno” in so jo uporabljali zaradi svojih sproščujočih in pomirjajočih vrlin.

Na voljo je parfum, krema za telo, gel za prhanje in peneča kopel.