Dostava artiklov

V spletni trgovini Bolleblu.si se trudimo, da naročeni izdelki kar najhitreje pridejo do vas. Praviloma bodo na vaš naslov praviloma dostavljeni v enem do dveh delovnih dneh od oddaje naročila.

Artikle dostavljamo preko dostavne službe GLS. Stroški dostave na naslov v Sloveniji se vam izračunajo ob zaključku naročila, saj so le-ti odvisni od teže pošiljke. Dejanski stroški obdelave naročila in dostave ali prevzema so vedno razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila. V Sloveniji čas dostave za večino pošiljk znaša en dan, pri čemer pa se le ta lahko zaradi različnih vzrokov na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, …) podaljša.

Če naročenih izdelkov zaradi izjemnih in nepredvidenih dogodkov ne bo mogoče dostaviti v predvidenem času, boste o tem obveščeni preko kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali ob naročilu. Maksimalen dobavni rok je 30 dni.

Če želite preklicati naročilo, lahko to storite vse do trenutka, ko je blago predano dostavni službi in sicer po telefonu, s klicem na telefonsko številko: 040 561 107