Winni’s tuš gel v vrečki polnilo – eko pakiranje 500ml

4,79 

Privoščite si dišeče božanje vsakič, ko se tuširate! Winni's mousse je nov način tuširanja! EDINSTVEN izdelek za nežen in fantastičen občutek. Kupite steklenico samo enkrat in jo nato napolnite z eko pakirajem v vrečki. Primeren za občutljivo kožo.

Na zalogi

Šifra: 8002295084354 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

- Enostaven in priročen za uporabo.
- Pena daje edinstven, ovojni in nežen občutek ter pušča omamno dišavo, ki traja dolgo časa na koži.
- Kot vsi izdelki Winni's natural, je hipoalergen in nežen do občutljive kože, spoštuje kožo, ne da bi spremenil njeno hidrolipidno ravnovesje.
- Kot vsi Winni's naravni izdelki je biološko razgradljiv in VEGAN OK. Njegova oblika prav tako pomaga zmanjšati količino odpadkov, ne da bi pri tem proizvajala onesnaževalne pline.
- Dišava zelenega čaja in breze, obstojna, za dolgotrajno odišavljeno kožo
- Napolnite in ne zavrzite! Ko je vaša steklenica prazna, kupite to praktično in ekološko polnilo za ponovno polnjenje, ki bo prihranilo 87 % plastike
- Winni's je prvi ekološki format na trgu detergentov, ki je sprejel plastično vrečko iz monomateriala, ki jo je mogoče v celoti reciklirati, ki lahko zagotavlja enake standarde kakovosti in trdnost kot prejšnja različica. Tako vrečka kot toplotno zaprt pokrov sta iz istega materiala, tako da je celotno embalažo mogoče popolnoma reciklirati v plastiko.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg